[ 3.100+ ]

Učesnika

[ 165+ ]

Predavača

[ 16 ]

Panela

HACK THE INFLUENCE

Iako je u posljednje vrijeme aktualiziran pojam “Influensera”, istina je da historija bilježi mnoge utjecajne pojedince, koji su ostavili trag na emocije, mišljenja, stavove i ponašanje čovječanstva.

Slogan ovogodišnje Brending konferencije, “Hack the influence”, nije poziv za savladavanje vještine Social Media Influencing-a. Svjetski stručnjaci će na ovogodišnjoj Brending konferenciji govoriti o dosta kompleksnijem pojmu “influence-a”, koji odlikuje brendove sa stavom.

Brending konferencija 09 otkriva veliku transformaciju poslovnog razmišljanja, koja leži na principu stvaranja zajedničke vrijednosti između brendova i potrošača, rješavajući potrebe i izazove društva, sa kojim se povezuju i grade nove vrijednosti.

[Stromatolite]

Michela Magaš

[Stromatolite]

Michela Magaš

[Pandora]

Will Rust

[Pandora]

Will Rust

BRENDING KONFERENCIJA

Brending konferencija je strukovni događaj u Bosni i Hercegovini koji okuplja eksperte sa specijaliziranim znanjima u poljima brendinga, marketinških komunikacija i medija. Prva konferencija održana je 2011. godine, a od tada je zabilježeno preko 3.100 sudionika iz 15 zemalja, koji su tokom imali priliku slušati preko 165 govornika.

Brending konferencija je od 2017.godine organizator prestižnog Young Lions takmičenja u Bosni i Hecegovini, a svake godine donosi novosti marketinških strategija, gostovanja vrhunskih predavača, organizira zanimljive radionice i panel diskusije, inspiriše kreativnu energiju i potiče networking.

PRIJAVE

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI

ORGANIZATOR

LOKACIJA

Historijski muzej BiH
Zmaja od Bosne 5, 71000 Sarajevo, BiH

[ Posjetite muzej ]

Hotel Courtyard by Marriott

Skenderija 1
71000 Sarajevo, BiH

REZERVIŠITE SMJEŠTAJ